top of page

Strangimals on syntynyt halusta auttaa eläimiä ja niiden omistajia, tahdosta jakaa tietoa ja parantaa eläinten hyvinvointia. 
Koulutuksen päämäärä on aina onnellinen eläin ja onnellinen omistaja.  

Pyrin päivittämään tietojani ja taitojani jatkuvasti ja sitoudun työssäni Suomen Eläintenkouluttajat ry:n sekä PDTE:n eettisiin sääntöihin.

Aloitin työni eläinalalla koirien koulutuksen parissa 2003. Ennen sitä olin avustanut muutamissa mainoselokuvauksissa koirien, kanojen ja lehmien kanssa.

Koirien koulutuksen saralla olen pitänyt ja suunnitellut erilaisia kursseja mm. arkitottelevaisuutta, pentukursseja, jäljestystä, virikkeistämistä, koiratanssia, kauniisti hihnassa kulkemista, eläinten ensiapukursseja sekä konsultoinut ongelmakäyttäytymisessä yksityiskäynneillä vuodesta 2005. Ongelmakäytöskonsultaatiot ovat olleet pääasiassa koiria,
mutta mukaan mahtuu muutama kissakin.

Olen opettanut koirien koulutusohjaajakursseilla, ongelmakoirakouluttajakursseilla ja klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkintoon tähtäävässä koulutuksessa. 

Vuosien varrelle on mahtunut erilaisia työtehtäviä eläinmaailmassa koulututtamisen lisäksi, kuten koirien ryhmäpäivähoito, koiratarvikekaupan pito, tulkkaus erilaisissa koiraseminaareissa (englanti-suomi-englanti). 

Koulutuksen ja käyttäytymis-alan lisäksi olen työskennellyt usealla eläinlääkäriasemalla hoitajana vuodesta 2011.

Koulutustaustani eläinalalla

Rakkaat Haukut koirien koulutusohjaajatutkinto 2003

Course in dog behaviour and problem solving Turid Rugaas Hunden Hagaskole 2005

Eläintenkouluttajan ammattitutkinto 2011

Klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinto 2013

Pidempien kurssien ja tutkintojen lisäksi olen käynyt useita erilaisia luentoja ja seminaareja Suomessa ja muualla Euroopassa mm. saanut oppia seuraavilta luennoitsijoilta; Ken Ramirez, Amber Watson, Adee Schoon, Turid Rugaas, David Appleby, Marc Bekoff, Tommy Wiren, Raili Halme, Tuire Kaimio.

Olen Pet Dog Trainers of Europe (PDTE) full member ja Suomen Eläintenkouluttajat ry täysjäsen.

Eläimet ovat minulle ammatin lisäksi suuri mielenkiinnon kohde, rakkaus ja elämäntapa.

- Emilia Strang -

IMG_2170.JPG
bottom of page